Mmmm. Fredag! Vi närmar oss slutet av denna mässkreationsvernissage. Nästa vecka börjar vi en utmaningsomgång som håller i sig i fyra veckor, en vecka per DT-tjej. Vi kommer att lotta ut priser till alla som hänger på utmaningarna, så håll ögonen öppna och pysselhörnan städad!

Den här inspirationsrundan inleder vi med ett kort som blev väldigt uppskattat under mässan. Johanna har gjort ett kort som verkligen väcker känslan av en lätt bris, vackra blomsterängar och svensk sommar då den är som bäst!

Här är det ”the more, the merrier” som gäller. Massor av washitejp, blommor och pärlor gör det här kortet till vad det är. Stämpeln kommer från vårt sommarark.

Ännu en blomsterexplosion i rosa och gult tillsammans med Canvaspapper. Jag älskar den här blomblandningen. Den känns väldigt vårig och lätt! Metallic är helt rätt. Guldpärlorna ger lite extra glamour till detta söta kort tillsammans med de rosa pärlorna.

Läckert kort med tidstema. Canvas kraft med washitejp från två set och urtavla (en av mina absoluta You Do-favoriter). Texten stämplad med våra mindre bokstäver och så lite olika stämpeldynor som har fått hjälpa till att ge kortet sitt speciella utseende.

Ursöt blomma! Jag har lovat mig själv att göra likadana så småningom. Tänk vad man kan göra med papper i cirkelform, Canvas kraft, stora brads och pärlor! Ja, och så vänliga ord och stämpeldyna till det.

Två dagar kvar av mässalster, alltså!

Card Day No. 2! Just a few more days of fair inspiration. On Monday we’ll start our four week DT challenge. A new challenge every Monday, and chances to get prizes for those that participate! Have a great Friday everyone.

Tagged with:
 

2 Responses to Massor av kort – Dag 2

  1. Zarah skriver:

    Wow. Ursnygga!! Verkligen inspirerande. :)

  2. Tina Söderberg skriver:

    Helt otroligt fina och annorlunda! Kreativt till 1000!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>